want u to know

Isnin, 24 Disember 2007

ha ha ha

hu hu.. biler ler aku nak up date blog nie.. x ade banyak maser nak pergi CC nak up load gambo .. nak scan isi gambo family.. ader gambo baru ambik kat kedai.. tapi dia tak bagi CD ker disket ker siut tul.. bayor sampai 300 pun tak ader CD hampeh.. kena scan juga la.. gambo beso ngan frame maner nak bawa scan ek so yang balen dia bagi jer jap lagi nak buat..
hari ni pejaba lengang sikit.. lehlepak-lepak.. jap lagi nak pg nengok Tn. haji Hamdan kat Spital.. minggu lepas operate .. dia Koma..tadi dengor crita dah sedo.... family nak bawak dia pergi GHKL rabu nie.. k la sehingga petang hehh..

2 ulasan:

---> kelat berkata...

halo bro... leceh ler nak aplot2 gambo ni kan... hehehe... sama la kita... tu yg kdg2 snap jer pake hempon... tu pon kdg2 tadek masa gak nak aplod... huhuhu...

tn hj hamdan??? famiLIAr jer nama tuh... sape ek dia tu? dah pencen ker??? rasa cam kenal jer.. dulu penah kasik kusus... induksi... huhuhu... kalo btoi dia la...

Limau_tambun berkata...

a'ah.. tul tu.. tn Hj Hamdan memang dah pencen. Dulu dia memang kerja kat SUK kalo tak silap..selalu bagi ceramah kat Kursus tentang PKPA, Perintah Am dan ada buat buku tentang PTK. ramai yang kenal dia..tapi wife dia dulu 1 pejabat ngan teman..Matron Zaleha skrg dah pencen.